Na kratko o našem namenu in poslanstvu

Skupaj si podajamo roko
Skupaj si podajamo roko

Poslanstvo in namen je, da skupaj poiščemo osebno srečo, notranji mir in spokojnost. Seveda pa moramo v prvi fazi v sebi poiskati in urediti ravnovesje na vseh področjih (osebna rave, služba, prosti čas, zabava ...) - ali če hočete moramo uravnovesiti Jin in Jang energijo.

 

Tukaj smo, da vam pomagamo poiskati pot do ravnovesja med duhovnim in materialnim svetom. Pot ni lahka, niti ni kratka. Se pa splača potruditi, saj je končni rezultat vzpostavljenega ravnovesja notranji mir in osebna sreča.

 

Vse zgoraj navedeno nekako zaokroža celoto in tukaj smo, da vam pomagamo in vam ponudimo roko.

 

Seveda pa notranji mir pomeni marsikaj več kot le duhovno rasti. Marsikdo zaradi življenjskih okoliščin potrebuje pomoč pri vsakodnevnih opravilih, kot je npr. pospravljanje stanovanja, nakupovanje v trgovini, ali pa si preprosto želi le družbo, pomoč in spremstvo na sprehodu.

 

Naše poslanstvo še najbolj nazorno prikazuje zgornja slika.

 

Trenutno skozi naše storitve pomagamo v obliki svetovanj in nasvetov, tudi s pomočjo orakeljskih orodij (kot npr. angelske karte, tarot karte in druge oblike oraklja). V ta namen podajamo dnevne ali tedenske napovedi/nasvete, ki lahko služijo kot usmeritev za določeni dan ali teden.

 

Navedene storitve trenutno izvajamo preko spletnega portala in spletnih aplikacij, storitev pa je brezplačna.

 

V kratkem pa načrtujemo tudi storitve osebno svetovanje v živo in različne oblike svetovanja v skupinah, tudi v obliki meditacij, molitev .... Nekatere storitve bodo postale plačljive, s tem da bomo upoštevali določene popuste za uporabnike naših spletnih portalov, v okviru katerih bodo z objavljanjem člankov, novih tem in/ali komentarjev pridobili določeno število točk.

 

Zato že sedaj vabljeni, da začnete nabirati bonus točke na naslednjih portalih:

- Spletni portal nove Zlate dobe, dosegljiv s klikom tukaj

- Portal angelov Wiki stran, dosegljiva s klikom tukaj

 

Poleg navedenih storitev nameravamo še v letešnjem letu skupaj z enim od humanitarnih društev vzpostavili tudi sistem pomoči v gospodinjstvu, pri čemer bo cena storitve izjemno konkurenčna, v izjemnih primerih pa bo celo brezplačna ter druge oblike in metode, ki bodo temeljile na spodbujanju naših uporabnikov in obiskovalcev k sistemu medsosedske pomoči ter oblike samopomoči.

 

Stran je v nastajanju .....