Splošno o življenjskih ciklih

Ciklična karta življenja v tekočem letu - Zakon osebnih življenjskih ciklov

 

Naša pomembna novost je napoved z vpogledom življenjskega cikla v tekočega osebnega leta (v času med zadnjim in naslednjim rojstnim dnem). Osebne ciklične napovedi bomo izvajali za tekoče osebno leto s pomočjo simbolov iz posebnih Tarot kart . Storitev bo brezplačna.

 

Kot dobro vemo, se vse odvija v skladu z nekimi cikličnimi obdobji ali če hočemo v skladu z Zakonom življenjskih ciklov in cikli Fraktalnega časa. Vsako živo bitje, torej tudi rastlino od samega spočetja do prehoda v svet nevidnih ravni spremljajo ciklična obdobja. Za vsako ciklično obdobje je pomembno, da ima določene pogoje in okoliščine, ki so pogoj za nastanek in življenje v naslednjem cikličnem obdobju. Mi se bomo ukvarjali z osebnimi letnimi cikličnimi obdobji (čas med zadnjim in naslednjim rojstnim dnem) ter kako je naše trenutno ali naslednje osebno ciklično obdobje odvisno od prejšnjega oziroma prejšnjih. Za podrobnejši vpogled je potrebno izdelati Osebno ciklično karto, iz katere lahko razberemo zakaj se nam nekaj ni uresničilo oziroma zakaj se nam je nekaj uresničilo, kje se skriva vzrok, da se ne moremo premakniti naprej, kdaj se nam bo nek cilj ali želja uresničila ter kakšne korake moramo storiti da nas bo pot pripeljala do želenega.

 

Če povzamemo:

Na podlagi izdelave Karte osebnih cikličnih obdobij, ki bo temeljila na več letnih osebnih življenjskih ciklih (npr. preteklih 5 ali 10 let in prihodnjih 5 ali 10 let), bomo lahko ugotovili kaj lahko ali česa ne moremo pričakovati in zakaj tako oziroma kdaj lahko pričakujemo želeni izid, če bomo ravnali v skladu z zakonom osebnih življenjskih ciklov.

 

V skladu z Zakonom življenjskih ciklov in Fraktalnega časa se obdobja in dogodki v našem življenju ponavljajo. Če te zakonitosti spregledamo, potem je velika verjetnost, da bomo ponovili iste napake, kot smo jih storili v prejšnjih letnih ciklih, po drugi strani pa bo to pomenilo tudi, da bomo še naprej ostali in stopicali na istem mestu. Zato se nam bo pot do uresničitve želenih ciljev in osebne sreče zdela zelo dolga in morda celo nedosegljiva.

 

Storitev izdelava Karte osebnih cikličnih obdobij še ne izvajamo, bo pa plačljiva storitev in bo zajemal daljše časovne obdobje (npr. 10 let za preteklost in 10 let v prihodnost). Za naše zveste registrirane člane pa bodo veljali določene ugodnosti, v smislu popusta ali izdelava karte na podlagi nagrade kot zvestega uporabnika (npr. član, ki bo ustvaril določeno število točk na podlagi objav na naši spletni skupnosti, sodelovanje v nagradnih igrah in kvizih ipd.).

 

Mi smo tukaj, da vam pri tem pomagamo, zato ne odlašajte in se nam pridružite, saj si boste z registracijo na kateri koli naši spletni skupnosti zagotovili dodatne možnosti in bonitete v obliki različnih brezplačnih nagrad in popustov plačljivih storitev, ko jih bomo začeli izvajati.

Komentiraj

comments powered by Disqus