Nasvet za danes

Nasvet za danes: Ugajajte sebi

 

Ljudje se velikokrat trudimo ugajati drugim, pri tem pa pozabljamo, da bi ugajali sebi. Le to je najpomembnejše za nas same ker to vodi v naše samosprejemanje in notranje zadovoljstvo.

 

Šele ko se naučimo ugajati sebi točno takšni kot smo, ne čutimo več potrebe po ugajanju drugim z igranjem drugačnih vlog, kot jih čutimo v sebi in v svojem srcu.

 

Z drugimi besedami: Bodimo to, kar smo v resnici!

0 Comments

Nasvet dneva

Nasvet za današnji dan: Samosprejemanje

 

Danes je idealen dan za sprejemanje samega sebe točno takšnega kot ste v resnici.Ne oddaljujte se od sebe in notranje samopodobe v željah biti drugačni, kot v resnici ste.

 

Ko navzven pokažete svojo notranjo pravo podobo, postanete to kar ste. Ne želite si ugajati drugim na nepravilen način, ugajajte jim takšni kot ste.

 

Nase poglejte kot na otroka, brezmadežnega in brez vseh skrbi ter z veliko ljubezni.

Read More 0 Comments

Avdio nasveti

Pozdravljeni naši uporabniki in obiskovalci,

 

z novostmi na področju naše ponudbe in storitev še kar nadaljujemo. Tokrat vas obveščamo, da bomo postopoma začeli tudi z objavami nasvetov v obliki avdio zapisov. Ker verjamem, da s posodobitvami in širjenjem naših aktivnosti delujemo predvsem v dobro vsem nam, se priporočamo tudi za vaše komentarje, predloge, mnenja pa seveda tudi kritike. 

 

Vsi vaši predlogi, mnenja in komentarji so dobrodošli, pustite nam jih lahko neposredno spodaj pod to objavo, ali pa na posebni podstrani Splošna razprava.

Read More 0 Comments